Andrea Middel | FIDONNA

Andrea Middel

Financieel planner

“Als je snapt wat je doet DURF je meer.”

Snappen hoe je er financieel voor staat heeft heel
veel voordelen, voor mannen én vrouwen

Geld is geen doel, maar wel een middel. Wat wil je in je leven, hoe kijk je naar je werk, carrière, gezin, woonsituatie, en je toekomst? Waar droom je van? En wat houdt je tegen? 

Ik heb er plezier in om mensen te helpen bij goed begrip van hun financiële situatie. En van daaruit te kijken welke wensen en doelstellingen haalbaar zijn. En tenslotte welke financiële beslissingen passen. Wat is slim om te doen met je inkomen, pensioen, spaargeld, vermogen, hypotheek, onderneming, etc? En hoe zet je dat zó in dat het echt bijdraagt aan het leven dat je wilt leiden? 

Ons bedrijf heet DURF financieel planners, want: als je snapt wat je doet DURF je meer. En we maken het graag een beetje leuk. Onze aanpak leidt er toe dat mensen vertrouwen voelen om zelf beslissingen te nemen, die impact hebben. Wij bemiddelen niet in financiële producten, maar geven onze klanten houvast om zelf passende producten aan te schaffen, af te schaffen of aan te passen, waar nodig. 

Andrea werkt sinds 1993 in de financiële dienstverlening, tot 2006 bij een grootbank, vanaf 2006 als zelfstandig ondernemer. Inmiddels heeft het bureau vier gecertificeerd financieel planners als partner. Daarnaast was zij van 2012 tot 2018 bestuurslid bij de Nederlandse beroepsvereniging van financieel planners (FFP), waar zij voorzitter was van de commissie deskundigheid. Vanaf 2019 is zij lid van de Board of Directors van FPSB, de internationale beroepsorganisatie waar wereldwijd in 26 landen zo’n 200.000 financieel planners bij zijn aangesloten. Zij is daar voorzitter van de Professional Standards Committee. Andrea werd in 2011 verkozen tot financieel planner van het jaar. 

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA