Diana Lindhout | FIDONNA

Diana Lindhout

Financieel planner

“Geld maakt niet persé gelukkig, het realiseren
van je financiële dromen wel.”

Wie vertrouw jij genoeg om openheid
over jouw financiële situatie te geven?

Dromen. Iedereen heeft dromen: voor altijd vrede, voor altijd gezond, alle mensen waar je van houdt altijd dicht bij je. Ieder van ons heeft ook financiële dromen, wensen zoals zelfstandigheid, onafhankelijkheid, duidelijkheid en rust. Bij wie kun jij terecht om hierover te praten? Wie vertrouw je genoeg om openheid over jouw financiële situatie te geven, over de vraagstukken die je bezig houden. En wie kan je een gefundeerde bevestiging geven als je al op de goede weg bent? Wie kan jouw trusted advisor zijn, die samen met jou kijkt naar wat er voor nodig is om jouw financiële dromen haalbaar te maken? Of eerlijk tegen je durft te zeggen dat bijstelling van jouw wensen nodig zal zijn?

Enthousiast en betrokken sta ik naast je om samen te kijken naar welke financiële beslissingen je kunt nemen en voor je te berekenen wat de gevolgen van die beslissingen zijn, voor de korte én de lange termijn. Zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Rekening houdend met jouw persoonlijke voorkeuren, passend binnen alle familieverhoudingen.

Al sinds 1984 werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst bij een bank en vanaf 2015 als zelfstandig ondernemer. Om je onafhankelijk te kunnen adviseren. Op basis van jouw behoefte en niet op basis van een “profiel”. Iedereen verdient een financieel vertrouwenspersoon die alleen met jouw belangen bezig is, nu en in de toekomst.

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA