Project Description

Ik ga samenwonen of trouwen

Een nieuwe relatie is natuurlijk heerlijk. Als je gaat trouwen, samenwonen of geregistreerd partner wordt van elkaar, nog veel meer.  Maar hoe regel je dit? Wat zijn de financiële en juridische gevolgen? Welke afspraken maak je met elkaar?

Zorg ervoor dat jouw trouwdag, de dag dat je gaat samenwonen of geregistreerd partner wordt, een moment wordt om nooit te vergeten. Het is belangrijk dat je alles goed regelt waardoor je je onbezorgd kunt focussen op jullie toekomst. Maak duidelijke afspraken over jullie gezamenlijke huishouding en bekijk vooral ook goed wat er allemaal wijzigt. Maar regel het ook voor het moment dat je het samen wellicht toch niet redt. Goed regelen vooraf scheelt een hoop gedoe achteraf.

Bovendien kan het zo zijn dat jij, of jouw partner, kinderen hebt uit een eerdere relatie. Hoe regel je dit?

Kortom, er komt veel kijken bij samenwonen of trouwen. En het is prettig als jij je hierbij geen zorgen hoeft te maken over de financiële en juridische gevolgen. Bereid je daarom goed voor.

Neem contact op met ons, dan nemen we samen jouw specifieke situatie en wensen door. Zo helpen wij je om keuzes te maken en weet je waar je “ja” tegen zegt!

Persoonlijk betrokken en meer…

Financiële welzijn masterclass | FIDONNA

Volg ons op social media