Project Description

Ik iets aan vermogensopbouw wil gaan doen

Je wilt geld opzij zetten voor later. Maar welke mogelijkheden heb je hiervoor? En wat is hierin verstandig? En hoe gaat de fiscus om met jouw opgebouwde vermogen?

Het is goed om na te denken over wat het vastzetten van geld oplevert. Over bijvoorbeeld de voor- en nadelen van een spaarverzekering, maar ook hoe je spaart. Of kun je beter beleggen?

Eind 20e eeuw begonnen mensen met beleggen. De storm nam echter iets af door twee economische crisissen. Toch is beleggen weer in opkomst, nu de economie groeit en de rente laag is. Steeds meer mensen overwegen om een deel van hun vermogen te beleggen in aandelen of obligaties. Mogelijk wekt dit ook jouw interesse. Maar hoe doe je dit? En doe je dit zelf, in eigen beheer, of laat je dit doen door een expert?

Kortom, er zijn veel manieren om vermogen op te bouwen. Wat de beste manier is, hangt af van jouw financiële omstandigheden en voorkeuren.

Wil je bekijken wat voor jou de mogelijkheden zijn tot het opbouwen van je vermogen? Neem dan contact op met één van onze gecertificeerde financiële planners en neem samen jouw situatie door. Zo helpen wij je om keuzes te maken die bij jouw leven passen.

Meer informatie over beleggen

Persoonlijk betrokken en meer…

Volg ons op social media