Project Description

Ik of mijn partner overlijd(t)

Je wilt zeker weten dat jouw nabestaanden zonder financiële zorgen verder kunnen met hun leven. Daarbij willen jouw nabestaanden graag jouw laatste wensen uitvoeren. Je denkt er niet elke dag aan, maar toch is het goed om er eens bij stil te staan: het moment dat je er niet meer bent.

Het is belangrijk stil te staan bij het moment dat jij of jouw partner er niet meer is, zodat je weet hoe de inkomenssituatie van jouw gezin eruit ziet. Hoe zit het bijvoorbeeld met het nabestaandenpensioen? En hoe zit het met jullie hypotheek? Zo kom je niet voor verassingen te staan als het zover is.

Ook is het van belang stil te staan bij uw nalatenschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw testament, de erfbelasting en mogelijke schulden die je nalaat. Allen belangrijke zaken die je geregeld wilt hebben, zodat jouw nabestaanden geen vervelende verassingen voorgeschoteld krijgen.

Naast de emotionele impact van jouw overlijden, heeft het ook invloed op de financiën van jouw nabestaanden. Je kunt voorkomen dat zij straks mogelijk financieel in de knel raken, door jouw nalatenschap goed te regelen.

Neem contact op met een van onze gecertificeerde financiële planners en neem samen jouw situatie, en die van jouw nabestaanden, door. Zo helpen wij je om keuzes te maken die bij jouw leven passen.

Workshops & trainingen | FIDONNA

Persoonlijk betrokken en meer…

Financiële welzijn masterclass | FIDONNA

Volg ons op social media