Project Description

Ik wil voor mezelf gaan beginnen

Geld is de drijvende kracht achter je onderneming. Toch zijn financiële risico’s nooit ver weg. Ondernemen betekent namelijk een bedrijf voeren op eigen risico. Hierom is het belangrijk stil te staan bij de financiële aspecten van een eigen bedrijf.

Bij de start van je onderneming spelen financiën direct een rol. In welke bedrijfsvorm dan ook. Maar ook daarna om de continuïteit te waarborgen, bijvoorbeeld via een lening of crowdfunding. Goed financieel advies is om die reden altijd nuttig. Ook als de onderneming niet slaagt en je bijvoorbeeld wilt overdragen, of je zelfs faillissement moet aanvragen.

En ook de menselijke kant van je onderneming heeft vele financiële implicaties. Of je nu zzp’er bent, of dga in een bv. In het geval van dga speelt ook de financiële zorg voor het personeel een rol. Niet alleen voor hun pensioen, maar ook bij arbeidsongeschiktheid, ziekte of ontslag. Jouw risico om als ondernemer arbeidsongeschikt te raken, is hierbij minstens zo belangrijk.

Het ondernemerschap is interessant, maar complex. Zeker op financieel gebied.

Win hierom gedegen financieel advies in. Neem contact op met een van onze gecertificeerde financiële planners en neem samen jouw situatie door. Zo helpen wij je om keuzes te maken die bij jouw leven passen.

Persoonlijk betrokken en meer…

Volg ons op social media