Project Description

ONDERSTEUNING BIJ NALATENSCHAP

Wij helpen zaken inzichtelijk maken en op de rit krijgen

Een toekomst zonder hem of haar
maar wel op eigen kracht

Afscheid nemen van je dierbare naaste is ongelooflijk verdrietig. Je mist de ander enorm en je staat overal ineens helemaal alleen voor. In je verdriet moet je beslissingen nemen, beslissingen die je eerder samen maakten of wellicht de ander voor jou nam. Nu is het aan jou. Maar waar te beginnen? Als je samen kinderen hebt, wil je deze niet te veel belasten met jouw zorgen…

Hoe zit de nalatenschap er eigenlijk uit? Wat is jullie inkomen en vermogen? En hoe wordt dit verdeeld op basis van jullie burgerlijke staat en zijn of haar testament? Hoe ziet dit testament eruit? Is het enorm complex en dienen er allerlei keuzes te worden gemaakt? Of is er helemaal niets vastgelegd?  Wat betekent het overlijden van je partner voor jou? Kun je in jullie woning blijven wonen of dient deze te worden verkocht? Is er genoeg geld beschikbaar om alle belastingen te betalen? En hoe ziet jouw inkomensplaatje eruit nu je er alleen voor staat…Kun je slimme keuzes maken om jouw financiële onafhankelijkheid te borgen? En wat is daarvoor nodig?

Wij kunnen je helpen om zaken inzichtelijk te maken en weer op de rit te krijgen zodat je met volle vertrouwen de toekomst in kunt gaan. Een toekomst zonder hem of haar maar wel op eigen kracht!

Jouw FIDONNA experts

Ons team

Onze deur staat altijd voor je open!