Caroline Hertog

Caroline Hertog

Financieel coach

“Niet je inkomen maakt je rijk, maar de manier waarop je het uitgeeft.”

Geld speelt een cruciale rol in ons leven, of we dat nu willen of niet.
Het dagelijks leven zit vol financiële keuzes: Van boodschappen doen tot het betalen van de huur of hypotheek, en van kleine pleziertjes zoals een nieuwe jas tot grotere uitgaven als een weekendje weg met vriendinnen of het hockeykamp van je zoontje. Als je geen goede relatie hebt met geld, maak je deze keuzes vaak op gevoel en hoop je dat alles goed uitpakt. Best onrustig!
Er komt een moment dat dit niet meer goed voelt. Of dat veranderende omstandigheden, zoals het krijgen van kinderen, een scheiding, verandering van werk of ziekte, je dwingen om op zoek te gaan naar een veilig financieel evenwicht.
Als financieel coach begrijp ik de onrust die je voelt wanneer je geen grip hebt op je geld. Ik weet ook dat je echt je best doet, maar niet weet wat wel en niet werkt.
Voel je je verdrietig, gefrustreerd, eenzaam, schaamte, of heb je het idee dat je faalt?
Herkenbaar, je bent niet de enige.
Ik help vrouwen die worstelen met hun financiën en die weten dat geld een belangrijke rol speelt in hun leven. Samen met jou zorg ik voor overzicht en inzicht in je geldstroom: wat er binnenkomt, wat er uitgaat, wat je wilt sparen, maar ook waarom je op dit moment je geld uitgeeft zoals je doet. En als je dat wilt veranderen, help ik je daarbij met mijn kennis en ervaring.
Laten we samen jouw balans vinden tussen een comfortabel leven nu en financiële ruimte voor je wensen en doelen in de toekomst. Ik noem dat een financieel ontspannen leven, met genoeg geld nu én later.

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA