Denise Bruseker

Financieel planner

Voor mensen met ‘Sudden Money’ zoals ondernemers die hun bedrijf verkopen, weduwen en weduwnaars, loterijwinnaars en anderen die te maken hebben met ‘plotseling’ vermogen.

Het ontvangen van vermogen is niet alleen maar fijn. Leven en geld zijn met elkaar verbonden. Als je geld verandert, verandert ook je leven. En als je leven verandert, verandert ook je geld.  Zoals van ondernemer naar ondernemer af, van samen naar alleen of van arm naar rijk. Daarbij komen veel vragen, grote verantwoordelijkheid en veel emoties.

De grote verandering en emoties maken het vaak moeilijk om financiële beslissingen te nemen en zeker beslissingen die veel impact hebben zoals; Hoe ga je het vermogen beheren als je ervan leeft? En is het wel genoeg? Of ga ik nu verhuizen? Hoe ga ik nu mijn leven inrichten?

Waar wil je heen? Het gaat mij om jou. Ontdekken waar je heen wil en wat jouw koers is. Vervolgens de zeilen in de juiste stand zetten en koers houden. Wat je ook wilt, geld speelt altijd een rol. Dus kan je maar beter zorgen dat je er goed mee omgaat, zodat jouw zeilen goed staan en je vooruit gaat. Dit geeft energie.

Financiële energie
Energie omdat je jouw geld slim inzet. Je gebruikt het om optimaal te wonen, werken en leven. Je hebt de regie. Jouw geld werkt voor jou.

Creëer rust
Mijn aanpak geeft rust en ruimte. Het geeft ruimte om spontaan te kunnen zijn, je kan dealen met het onverwachte. Het helpt je in het moment te leven en te zorgen voor de toekomst, door je eraan te herinneren waar je naar toe gaat. Leven in het nu en verantwoordelijkheid nemen voor de lange termijn.

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA