Didy van der Schilden | Team FIDONNA | FIDONNA

Didy van der Schilden

Founder | vermogensbeheerder

“Het is tijd om je financiële doelen in lijn te
brengen met je persoonlijke waarden.”

Je hebt geld verdiend, of verkregen, en nu? 

Je kunt je geld beleggen om jouw financiële doelen na te streven, maar niet alleen dat, je geld heeft meer kracht dan jij misschien denkt! Ik ben er van overtuigd dat het streven naar gelijkheid sneller gaat als er meer vrouwen zijn die investeren. Vergeet niet dat de manier waarop we ons geld collectief investeren, één van de belangrijkste bepalende factoren is om de toekomst te creëren. 

Als vermogensbeheerder neem ik met plezier de tijd om te ontdekken wat voor beleggingsportefeuille het beste bij jou past. Of je nu begint met beleggen of al een portefeuille hebt opgebouwd. Vervolgens zetten wij samen met jou je wensen en doelen om in concrete acties. Beleggingen die passen bij jouw rendementsdoelen, waarbij we beleggen in bedrijven die positief bijdragen aan de toekomst. Niets ingewikkeld, maar wel heel bewust. 

Didy (1979) werkt ruim 20 jaar in verschillende disciplines binnen het vermogensbeheer. In 2010 heeft zij als één van de weinige vrouwen in de industrie samen met haar collega’s de vermogensbeheerder Mpartners opgericht. Mpartners belegt voor haar klanten op een duurzame manier in beursgenoteerde bedrijven. Didy is Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) en DSI gecertificeerd Adviseur Beleggen Maatwerk. 

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA