Hilde van Keeken

Advocaat mediator

Uit elkaar gaan kan het leven ingrijpend ontregelen. Er komen belangrijke vraagstukken bij kijken: afspraken maken over de kinderen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, de verdeling van vermogen en goederen. Dan is er behoefte aan structuur, coaching, en heldere juridische informatie over wat de mogelijkheden zijn.

Als mediator en (overleg)advocaat kan ik u adviseren. Ik heb jarenlange ervaring met het begeleiden van (echt)scheidingen, kinder- en partneralimentatie, afwikkeling van huwelijkse voorwaarden en zaken waar kinderen bij betrokken zijn. Daar waar nodig werk ik samen met bijvoorbeeld psychologen of accountants.

Ik wil mijn cliënten goed leren kennen om een beeld te krijgen van de problemen en behoeften. Iedere zaak is anders. Ik vind het belangrijk om te bekijken of onderling overleg tot de mogelijkheden behoort. Mijn streven is tot een regeling te komen waar cliënten verder mee kunnen.

Ik ben aangesloten bij de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging van Collaboratieve Professionals (VvCP) en Parenting Coordinator (PC).

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA