Irene Wassenaar | FIDONNA

Irene Wassenaar

Financieel planner

“Ik help je wensen mogelijk te maken.”

Om passend advies te kunnen geven,
inventariseer ik de gehele financiële situatie

Met heel veel plezier heb ik ruim 25 jaar gewerkt bij banken en vermogensbeheerders. Ik weet van binnenuit hoe grote financiële instanties denken en handelen. In 2014 heb ik ervoor gekozen om mijn deskundigheid alleen nog maar als onafhankelijk adviseur in te zetten. De afgelopen jaren heb ik veel vrouwen bijgestaan die er door een verdrietige gebeurtenis zoals echtscheiding of overlijden alleen voor kwamen te staan. Inzicht in de nieuwe financiële situatie is belangrijk en kan financiële rust geven.

Ik vind het belangrijk iedereen met een hulpvraag adequaat te kunnen helpen. Ik kan onverbloemd uitleggen welke consequenties bepaalde keuzes hebben. En eventueel doorverwijzen naar bijvoorbeeld een advocaat of notaris. Om zo’n passend advies te kunnen geven, inventariseer ik de gehele financiële situatie. Als iemand zoveel inzicht geeft in haar situatie dan moet er vanzelfsprekend ook sprake zijn van een vertrouwensband. Een goede klik is ook belangrijk want mijn kracht ligt juist bij het persoonlijke contact. En bovendien de vertaalslag van iemands wensen naar een waardevol financieel advies. 

Naast mijn werkzaamheden in de financiële sector ben ik ook actief als vrijwilliger voor kinderen en volwassenen met een zeldzame ziekte bij het Zeldzame Ziekenfonds. Daarnaast heb ik een bestuursfunctie op landgoed Calorama. 

Wassenaar Vermogensregie is een kleine organisatie. Irene Wassenaar heeft ruim 25 jaar ervaring met vermogensbeheer en financiële dienstverlening bij o.a. Rabobank, Pensioenfonds Metaal & Techniek & GE Artesia Bank, voorheen Banque de Paris de Pays Bas. 

Irene Wassenaar (1968) is geregistreerd vermogensbeheerder (RVB) en gecertificeerd financieel planner (CFP). In 2018 heeft zij de PAO filantropie aan de Vrije Universiteit afgerond. 

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA