Katinka Slegt

Financieel planner

“Verzekeringen zijn er om mensen te beschermen in onzekere situaties. Verzekeraars kunnen vanuit hun dagelijkse werk dat weleens uit het oog verliezen, ik niet!”

Samen ervoor zorgen dat er de volgende keer een adequate financiële oplossing is getroffen

Sinds 1994 werk in verzekeringen en risk management als intermediair (tussenpersoon). Ik kom vanuit mijn vak vaak vrouwen tegen die opeens in een financieel onzekere situatie terecht zijn gekomen. Dat kan zijn door verschillende oorzaken. Denk aan een schade (brand, auto, letsel),of door een andere oorzaak, bijvoorbeeld  faillissement, echtscheiding, overlijden of door langdurig ziekte.

Door hen te helpen bij deze problemen kan ik de verzekerings uitkering regelen. EN nog veel belangrijker samen ervoor te gaan zorgen dat er voor de volgende keer een adequate financiële oplossing is getroffen. Door zaken samen op te pakken de situatie inzichtelijk maken en als trusted advisor je te blijven begeleiden zodat je er sterker uitkomt. Dat doe ik inmiddels 28 jaar met veel plezier en voldoening.

Verzekeringen zijn er om mensen te beschermen in onzekere situaties. Verzekeraars kunnen vanuit hun dagelijkse werk dat weleens uit het oog verliezen, ik niet!

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA