Noëlle Haitsma | FIDONNA

Noëlle Haitsma

Mediation | Conflictpreventie | Coaching

“Betere communicatie leidt tot betere resultaten, zowel zakelijk als privé ”

Economische zelfstandigheid is op alle niveaus een belangrijk thema voor mij

Economische zelfstandigheid van vrouwen is op alle niveaus een belangrijk thema voor mij. Daarom coach en adviseer ik al vele jaren startende en schalende, impactvolle, bedrijven die door vrouwen geleid worden. Dankzij mijn ervaring als ondernemer, investeerder, bestuurder, mentor en moeder begrijp ik niet alleen de taal van ondernemers, maar heb ik ook een veelvoud aan conflicten gezien en meegemaakt. Vanuit die ervaring ben ik mij gaan specialiseren in mediation en conflictpreventie. Als mediator begeleid ik partijen bij het onderhandelen en zo het voorkomen van conflicten en/of het oplossen en de-escaleren van conflicten.

Mijn fascinatie voor onderhandelen is begonnen tijdens mijn MBA aan IESE in Barcelona ruim 30 jaar geleden. Het was voor mij toen al een van de interessantste vakken, want onderhandelen doe je dagelijks met jezelf en met anderen, zowel zakelijk als privé.  Maar al te vaak worden ‘moeilijke’ gesprekken omzeild om ‘de vrede te bewaren’, met als gevolg dat er essentiële punten niet besproken worden en dan is het een kwestie van tijd tot de “bom’ barst.

Ik houd er van anderen te helpen. Daarom zet ik mijn kennis en ervaring in om anderen te helpen met het verbeteren van de communicatie, het voorbereiden van en begeleiden bij onderhandelingen, het voorkomen én oplossen van conflicten.

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA