Philine Krans | FIDONNA

Philine Krans

Advocaat | mediator | coach

“Ik ben tevreden als iedereen weer verder kan
op basis van gedragen beslissingen.”

Altijd op zoek naar duurzame en praktische oplossingen

Als advocaat|mediator|coach ben ik met je in gesprek als je leven op zijn kop staat. Echtscheiding, overlijden of oud zeer. Een nieuwe liefde kan je leven trouwens ook op zijn kop zetten.

De rode draad? Het schuurt. Er zijn gevoeligheden en je moet keuzes maken met grote impact. Hier wil je echt vanaf, maar eerst moet je er doorheen. Het liefst zonder al te veel kleerscheuren, met respect voor de ander en respect voor jezelf. Emoties, onderstroom, knopen doorhakken, duurzame oplossingen, alles kom je tegen en dat breng ik met jou in kaart.

Mijn juridische expertise over familiekwesties en met name het zakelijke deel daarvan is mijn basis: huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, alimentatie en oudedagsvoorzieningen, vaak voor ondernemers, en dat voor alle leeftijden.

Mijn kennis en ervaring ziet ook op internationale situaties. Als je een buitenlandse levenspartner hebt, in het buitenland werkt of hebt gewerkt, er een buitenlandse erflater is of er bijvoorbeeld een woning in het buitenland is.

Ik ga voor duurzame en praktische oplossingen. Ik ben tevreden als iedereen weer verder kan op basis van gedragen beslissingen. Anderen vinden dat ik goed kan luisteren en motiveren.

Regelmatig werk ik samen met collega’s op het snijvlak van fiscaal recht en notarieel recht. Op die manier kunnen we vakkundig en efficiënt grote vraagstukken aanpakken.

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA