Sabine van Hulst | Team FIDONNA | FIDONNA

Sabine van Hulst

Founder | financieel planner

“De eerste stap is de moeilijkste. Eenmaal in
beweging ontvouwt de weg zich aan jou.”

Graag help ik jou inzicht te geven in waar je staat

Elke dag weer ontmoet ik vrouwen, sterke vrouwen maar ook vrouwen die gesterkt moeten worden. Gesterkt in het feit dat ze voor zichzelf mogen kiezen, dat ze mogen zijn wie ze zijn, dat ze financieel zelfstandig mogen zijn en dat ze dat mogen nastreven! De vraag is alleen hoe of, als je daarmee bent begonnen, je op de goede weg bent? 

Sinds 1996 werk ik in de financiële sector. Na diverse functies bij diverse banken vond ik het hoog tijd om voor mezelf te beginnen. Ik merkte dat er te weinig aandacht was voor vrouwen en hun financiële behoeften, te weinig waardering en erkenning voor de vraagstukken waar vrouwen mee worstelen, te weinig tijd en aandacht voor een goed gesprek. Mannelijke collega’s vonden het lastig om de juiste toon te vinden en richten zich vooral op de mannen. Daarom ben ik in 2011 BLOOM Family Office gestart. BLOOM Family Office richt zich specifiek op de financiële begeleiding, advisering en hulp bij de uitvoering aan vrouwen. Het liefst werk ik daarin samen met andere vrouwen. Sinds de oprichting van BLOOM Family Office ben ik op zoek naar enthousiaste vrouwen die hetzelfde ideaal nastreven: financiële onafhankelijkheid voor elke vrouw. 

Met Fidonna wordt deze droom werkelijkheid. Graag help ik jou als financieel planner inzicht te geven in waar je staat en wat nodig is om te komen waar je wilt zijn. Ik neem je graag mee aan de hand tijdens je reis naar financiële onafhankelijkheid waarbij het uiteindelijk doel is om je los te laten zodat je zelfstandig je weg kunt vervolgen. De een is daar wat eerder aan toe dan de ander, maar je zult er komen!! Het enige dat je hoeft te doen, is vandaag beginnen… 

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA