Sandra Klein Lenderink

Register Executeur

“Ik help je om koers en richting te geven aan jouw leven. Niet alleen op financieel gebied, maar ik ben vooral geïnteresseerd in de menselijke kant van geld en leven.”

De financiële kant van het leven is mooi, maar interesseert me minder dan wat je met geld wilt doen. Ik word enthousiast als mensen me in vertrouwen nemen met waar hun hart sneller van gaat kloppen. Grootse dromen of juist hele tere wensen. En dat elke fase van het leven.

Sinds 1995 werk ik in de financiële dienstverlening. Eerst bij verschillende verzekeraars in loondienst en in 2009 werd het tijd om mijn eigen onderneming te starten. Tot 2018 heb ik mijn werk als interim pensioen specialist en pensioenjurist gecombineerd met het opbouwen van mijn praktijk als financieel planner.

Mijn focus bij financiële planning ligt op de menselijke kant van geld. Wat is belangrijk in je leven, hoe kun je met geld daar invulling aan geven en hoe zorg je ervoor dat je als vrouw financieel onafhankelijk bent en blijft, ook in je relatie met je partner. Ik laat je ervaren hoe geld door je leven stroomt, hoe je mooie herinneringen maakt die passen bij het leven dat jij wilt leiden. Rijkdom in het leven gaat zelden over geld, maar gaat vooral wat je ermee doet.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen. Past je testament bij hoe je jouw vermogen wilt nalaten? Betalen de erfgenamen straks niet te veel erfbelasting? Zo maar twee vragen die aan bod komen bij het voorbereiden van een toekomstige nalatenschap.

Daarnaast help ik je bij het afwikkelen van de nalatenschap als je dierbare is overleden. Er komt veel op je af. Vaak ontbreekt de mentale ruimte om ook nog eens de erfenis af te wikkelen. Ik neem dit graag van je over of ondersteun je op een praktische wijze bij elke stap die genomen moet worden. Daarvoor gebruik ik het Digitaal Nalatenschapsdossier, zodat je alles online kunt volgen.  Samen zorgen we ervoor dat de afwikkeling van de nalatenschap zo vlot mogelijk verloopt.

Ons team

“Herkenning, willen helpen en klaar staan als je
dat nodig hebt. Dat is onze drijfveer!”

TEAM FIDONNA